Той бе нападнат и от редица колеги

По всичко личи, че изненадващият провал на Любо Нейков му се е отразил изключително зле.

След като премиерата на „Дъ Щоуто“ удари дъното по рейтинг, комикът и продуцент е съсипан.

Той преживява изключително тежко унищожителната критика на телевизионната аудитория. Сякаш този погром не му стига, ами и актьорската гилдия го заля с обиди още след дебютния епизод.

Провалът се отрази много зле на Любо Нейков. Какво се случва?

Мнозина са на мнение, че Любо Нейков плю на всичко постигнато до момента с тази халтура. Освен това оприличиха сценарият му като „творческа самодейност на училищна група“.

Най-жалкото в случая е, че освен Любо Нейков на сцената на „Дъ шоуто“ се изявяват и още редица доказали се артисти, което също не срещна одобрението на зрителите.

В интернет пространството вече залагат колко дълго ще се задържи на екран новото шоу на Нейков. Според най-оптимистичните прогнози ще е до средата на летния сезон.

Голяма част от телевизионните звезди също скочиха срещу предаването му. Те бяха категорични, че рибата се вмирисва откъм главата, а тв предаванията – откъм продуцента.

Сред критикуващите е и Иво Танев, който подчерта, че и „Дъ Шоуто“ има своя ТЪПаргет, който се наслаждава на подобно нещо.

След като Любо Нейков  неколкократно се опита да възроди комиците, но не успя, заложи на ново шоу, което обаче се оказа още по-голям провал. Поради тази причина не без основание той е изпаднал в тежка депресия.

Източник: retro.bg