Принц Алберт плаща на Шарлийн по 10 милиона годишно

Принц Алберт плаща на съпругата си Шарлийн Монакска по десет милиона евро годишно, за да се преструва, че все още имат нормален брак. Двойката разпали нови скандални слухове за връзката си, след като стана ясно, че двамата не живеят заедно.

Официално Шарлийн се лекува в частна клиника от тежка инфекция на дихателните пътища, както и от изтощение след преживените операции в Южна Африка. Неофициално обаче съпрузите живеят разделени и принцесата не иска да има нищо общо с мъжа си.

Повод за новите слухове даде и появата на Алберт, който присъстваше сам в Лондон, за да гледа дербито между Уест Хем срещу Манчестър Сити. Само месец по-рано той се появи за кратко със съпругата си и двете им деца на турнир по ръгби.

Алберт изпълнява голяма част от официалните си задължения все по-често сам, или в компанията на сестрите си Каролин и Стефани. Шарлийн се появява в изключително редки случаи, когато присъствието й е абсолютно наложително.

[caption id="attachment_699202" align="aligncenter" width="254"]Принцеса Шарлийн прибира по 10 милиона годишно, за да остане съпруга на Алберт сн. Интернет Принцеса Шарлийн прибира по 10 милиона годишно, за да остане съпруга на Алберт сн. Интернет[/caption]

Според мълвата обаче, двойката е сключила брачно споразумение да се представят за щастливо женени срещу определена сума за Шарлийн. Принцесата получава по 10 милиона евро годишно, за да се преструва на съпруга на принца. Самият Алберт пък си осигурява спокойствие и стабилността на короната на Монако

Източник: Дейли мейл