Станка изглеждала изключително горда и щастлива

Държавният глава Румен Радев бе изловен да пирува в кръчма, но със сигурност ще се изненадате кой е човекът, който му правел компания.

Оказва се, че в последно време президентът все по-често посещава майка си, която след смъртта на съпруга й стана да живее в родното му село Славяново.

Само преди няколко дни Румен Радев отново посетил майка си и дори я завел на ресторант в близкия град Харманли.

Румен Радев бе хванат да пирува в кръчма с… (ФОТО)

Двамата обядвали в култово заведение, което се радва на голяма посещаемост в района.

Очевидци разкриват, че визията на Румен Радев също не останала незабелязана. Останалите гости на заведението не пропуснали възможността да се снимат с него за спомен.

Държавният глава са щракнал с всички желаещи. През това време майка му търпеливо изчаквала пред входа на комплекса и разговаряла с хората, събрали се наоколо.

Хората твърдят, че в компанията на сина си, Станка Радева изглеждала много горда и щастлива. Той пък като един грижовен син се отнасял изключително внимателно с нея. Всички обаче останали изненадани от отсъствието на съпругата му от семейния обяд.

Предвид факта, че Десислава Радева отново не придружила съпруга си при посещението на майка му, мнозина смятат, че това за пореден път затвърждава слуха, че между двете има сериозно напрежение. Станка Радева не коментира втората си снаха.

При все, че от две години насам тя борави свободно със смартфона си и социалните мрежи, прави впечатление, че Десислава Радева не присъства в листата й с приятели за разлика от Гинка Кесякова.

Не е изключено напрежението между Десислава и Станка да е причината възрастната жена да не желае да отиде да живее при тях в София.

Източник: retro.bg