Не е изключено именно олигарсите да го свалят от власт след всичко, което им причини

Напоследък все по-често чуваме, че Владимир Путин има сериозни здравословни проблеми.

Според някои той дори се нуждае от операция.

Част от информацията по темата бе разсекретена от разследващия журналист Христо Грозев. Той направи това в интервю за украинския новинарски сайт Сегодня.ua.

Тази новина за Владимир Путин се оказа вярна! Ами сега?

Според разкритията на Грозев за момента няма конкретни данни за здравословното състояние на Владимир Путин. Близки до него олигарси обаче твърдят, че той страда от рак на кръвта. Разбира се те предпочитат да останат анонимни, тъй като се страхуват за живота и безопасността си.

Грозев уточнява, че в случая не става въпрос за негово лично разследване, а на негови колеги, които ще разкрият истината на по-късен етап. Самият той обаче дочул разговора им.

Въпросният олигарх не само говорил за болестта на Владимир Путин, а твърдял, че той съсипал цялата страна. Казано с други думи – той е виновникът за унищожението на съдбата на олигарсите и бъдещето на страната им като цяло.

Според Грозев е много важно да се припомни фактът, че Путин взе властта именно благодарение на олигарсите. Сега същите тези олигарси могат да се окажат неговият препъни камък за по-нататъшно властване.

Болестта на Путин вече се е превърнала в самостоятелен фактор за вътрешната политика на страната, тъй като много хора вече не му вярват.

Източник: blitz.bg