След последния скандал в Ергенът! Зрителите попиляха шоуто: Нагласено,  интриги и лошо продуциране!

0

След поредния грандиозен скандал зрителите скочиха на шоуто и обещават да не гледат финала, видяхме в razkritia.com

Наближава финала в Ергенът и страстите се нажежават. Снощи видяхме поредния грандиозен скандал в шоуто межди наглата Виктория Капитонова и фаворитката на Виктор Стоянов Алекс.

Меркантилната рускиня освен, че предизвика хипнотерапевтката влезе и във физически сблъсък с нея, като я заля с питието си.Тя до този момент сдържаше нервите си, но този път й дойде в повече. 

След словесна престрелка рускинята заля Алекс с питието си

Това възмути публиката да краен предел и въпреки, че Виктор поиска обяснение от Вики, тя най-нагло му заяви, че изобщо не съжалява за стореното и го попита защо Александра все още е в шоуто. Но пусна и няколко сълзи защото усети, че може да остане без роза.

За съжаление ергенът не изгони нея, а Деница. А това изкара зрителите от релси. От шоуто им обещават грандиозен финал , но повечето от тях се заричат да негледат повече и пишат в социалната мрежа колко са разочаровани.

„Пълна измишльотина ,лошо продуцирана! Разочаровах се след днешният епизод и не смятам да гледам финала!Дори съжалявам, че изобщо го гледах това предаване и не бих повторила в никакъв случай да го гледам отново, не харесвам нагласени предавания! Художествена измислица!”, „Тук любовта не играе роля. Всичко е сценарий,направен за скандал. Отвратена съм и няма да гледам повече.”, „Ами те нарочно така го правят, за да трупат рейтинг. Интригата продава! Фермата какво беше – пълна простащина! Но се оказа, че бил най-гледаемия сезон. Простия народ иска зрелища и скандали.”, „Със сигурност няма да гледам финала, защото Алекс ще откаже розата. Виктор не зае категорично страна….. Алекс заслужава повече!”, са само част от негативните реакции на драгите зрители.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.