След поредния грандиозен скандал зрителите скочиха на шоуто и обещават да не гледат финала, видяхме в razkritia.com

Наближава финала в Ергенът и страстите се нажежават. Снощи видяхме поредния грандиозен скандал в шоуто межди наглата Виктория Капитонова и фаворитката на Виктор Стоянов Алекс.

Меркантилната рускиня освен, че предизвика хипнотерапевтката влезе и във физически сблъсък с нея, като я заля с питието си.Тя до този момент сдържаше нервите си, но този път й дойде в повече. 

След последния скандал в Ергенът! Зрителите попиляха шоуто: Нагласено,  интриги и лошо продуциране!
След словесна престрелка рускинята заля Алекс с питието си

Това възмути публиката да краен предел и въпреки, че Виктор поиска обяснение от Вики, тя най-нагло му заяви, че изобщо не съжалява за стореното и го попита защо Александра все още е в шоуто. Но пусна и няколко сълзи защото усети, че може да остане без роза.

За съжаление ергенът не изгони нея, а Деница. А това изкара зрителите от релси. От шоуто им обещават грандиозен финал , но повечето от тях се заричат да негледат повече и пишат в социалната мрежа колко са разочаровани.

„Пълна измишльотина ,лошо продуцирана! Разочаровах се след днешният епизод и не смятам да гледам финала!Дори съжалявам, че изобщо го гледах това предаване и не бих повторила в никакъв случай да го гледам отново, не харесвам нагласени предавания! Художествена измислица!”, „Тук любовта не играе роля. Всичко е сценарий,направен за скандал. Отвратена съм и няма да гледам повече.”, „Ами те нарочно така го правят, за да трупат рейтинг. Интригата продава! Фермата какво беше - пълна простащина! Но се оказа, че бил най-гледаемия сезон. Простия народ иска зрелища и скандали.”, „Със сигурност няма да гледам финала, защото Алекс ще откаже розата. Виктор не зае категорично страна..... Алекс заслужава повече!”, са само част от негативните реакции на драгите зрители.