Владимир Путин заплаши Британия и САЩ с ядрен удар (В Кремъл готвят преврат до август) Преглеждания: 5579

Владимир Путин заплаши Британия и САЩ с ядрен удар сн. Русия1/Уикипедия
0
3/5 - (1 vote)

Владимир Путин с гневно предупреждение за удар срещу Британия и САЩ, в Кремъл подготвят преврат

Владимир Путин може да се прости с управлението на Русия до август месец, ако изпълни заплахите си да удари с ядрена ракета САЩ или Британия. Президентът е бесен заради присъединяването на Финландия към НАТО и предупреди, че страната прави огромна грешка. Той също така отправи заплаха, че „ще превърне в пепел“ Британските острови, както и САЩ, като изстреля ядрена ракета. Заплахите са все по-сериозни и изглеждат далеч не толкова безобидни, колкото звучаха преди няколко месеца. Най-ужасното обаче е, че лидерът на Русия продължава да твърди, че жертва на НАТО и на организирана срещу страната му хибридна война.

В същото време обаче от Кремъл идват и други обезпокоителни новини. Усилено се коментира, че лидерът на страната ще бъде отстранен до края на лятото, тъй като е тежко болен от рак на кръвта. И в действителност действията, които предприема са в резултат от тежкото му здравословно състояние, което не му позволява да взима адекватни решения за управлението на страната.

Шефът на украинското разузнаване Кирил Буданов твърди, че е стартиран план за отстраняване на лидера на Русия. И до края на лятото Путин ще бъде свален от власт, а войната ще бъде прекратена.

„В ход е операция по свалянето на Путин от власт. Той ще бъде отстранен до края на август“, твърди Будинов.

Подобни са твърденията и на известен руски олигарх, който е сред най-приближените до вътрешния кръг на лидера на Кремъл. Милиардерът наречен само „Юри“ от съображения за сигурност, твърди, че президентът е тежко болен. „Той страда от рак на кръвта и е в много тежко състояние. Въпрос на време е всичко да приключи. Президентът страда от множество тежки заболявания, които му пречат да мисли ясно и да взима рационални решения. Действията му през последната година са именно в резултат на здравословното му състояние“, твърди още той.

Владимир Путин заплаши Британия и САЩ с ядрен удар сн. Русия1/Уикипедия
Владимир Путин заплаши Британия и САЩ с ядрен удар сн. Русия1/Уикипедия

Буданов също признава, че Путин има тежки здравословни проблеми и те започват да личат. Смята се, че президентът страда още болестта на Паркинсон, а в резултат на рака на кръвта, вероятно е развил и деменция.

Източник: Дейли мейл

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.