Едва ли има мъж, който би се съгласил да остане в сянката й толкова дълго време

Едно от най-известните лица на bTV, което напоследък бе и доста обсъждано, слага край на брака си.

Става въпрос за русата амбиция Мария Цънцарова. Запознати посочват, че амбициозната журналистка от редиците на bTV не е виждана на публично събитие със съпруга си вече шест години.

Едно от най-известните лица на bTV се развежда

Именно това породи шушукания по темата в медийните среди. Според мнозина по всяка вероятност между съпрузите има сериозни трусове. Освен това прави впечатление, че от доста време Мария Цънцарова не е публикувала снимки със съпруга си и в профилите си в социалните мрежи.

За никого не е тайна, че вниманието й е изцяло погълнато от работата, а това вероятно се е отразило негативно на личния й живот.

Колегите й дори я определят като „тотален работохолик“ и „болна кариеристка“. Имайки предвид всичко това ще е цяло чудо, ако бракът й върви по мед и масло.

Едва ли има мъж, който би се съгласил да остане в сянката на съпругата си, а и на всичкото отгоре винаги да е пренебрегван. Това коментират колегите на Мария Цънцарова из коридорите на bTV.

Припомняме, че журналистката сключи брак със Симо Голев през 2015 година. Той е нейната ученическа любов. Двамата се запознали още, докато учили в гимназията.

Далеч не може да се каже, че е домакиня за пример, тъй като влага цялата си енергия в работата, а всички знаем, че любовта на мъжа минава през стомаха.

Източник: lupa.bg