Едно от най-известните лица на bTV се развежда Преглеждания: 139363

2
3.8/5 - (9 votes)

Едва ли има мъж, който би се съгласил да остане в сянката й толкова дълго време

Едно от най-известните лица на bTV, което напоследък бе и доста обсъждано, слага край на брака си.

Става въпрос за русата амбиция Мария Цънцарова. Запознати посочват, че амбициозната журналистка от редиците на bTV не е виждана на публично събитие със съпруга си вече шест години.

Именно това породи шушукания по темата в медийните среди. Според мнозина по всяка вероятност между съпрузите има сериозни трусове. Освен това прави впечатление, че от доста време Мария Цънцарова не е публикувала снимки със съпруга си и в профилите си в социалните мрежи.

За никого не е тайна, че вниманието й е изцяло погълнато от работата, а това вероятно се е отразило негативно на личния й живот.

Колегите й дори я определят като „тотален работохолик“ и „болна кариеристка“. Имайки предвид всичко това ще е цяло чудо, ако бракът й върви по мед и масло.

Едва ли има мъж, който би се съгласил да остане в сянката на съпругата си, а и на всичкото отгоре винаги да е пренебрегван. Това коментират колегите на Мария Цънцарова из коридорите на bTV.

Припомняме, че журналистката сключи брак със Симо Голев през 2015 година. Той е нейната ученическа любов. Двамата се запознали още, докато учили в гимназията.

Далеч не може да се каже, че е домакиня за пример, тъй като влага цялата си енергия в работата, а всички знаем, че любовта на мъжа минава през стомаха.

Източник: lupa.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара
 1. Диляна казва

  Това журналистика ли е или словоблудстване, пълно с „ако“ , „може би“ и „вероятно“….. Ужас

 2. Петрова казва

  Смятам,че вместо да се утвърждава духовното развитие,от екрана на Ергенът ни се насажа арогантност,простотия и агресивност,т.е доброто до този момент не побеждава.
  Единственият извод,който си направих,е че външността,по която мъжете полудяват,ако не е съчетана с душевна красота,е бедствие за един брак.
  Виктор е положителен герой,комуто продукцията не е разрешила(по всяка вероятност)да действа според собствените си виждания.Виктория отдавна би била изгонена,а оставена да налага психичен тормоз на Алекандра.
  Най-много съм шокирана от малодушието на участничките,които не реагираха на грозните сцени.Изумена съм от толкова злоба,завист и омраза.Поведение,характерно за женския пазар.
  Само мога да им кажа:Боже,прости им.Те не знаят какво правят.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.