За нея той е като дишането

Спортният журналист от редиците на bTV Николета Маданска, която понастоящем е в майчинство, изби рибата по бански.

Тя сподели на какво се дължи перфектният й външен вид, който демонстрира не само по време на двете си бременности, а и след появата на второто й отроче на бял свят.

Оказва се, че всичко това се дължи на любимото й хоби – плуването.

Николета Маданска изби рибата по бански (ФОТО)

Неотдавна съпругата на Венелин Петков се пусна по бански. Тя публикува снимката в профила си в социалните мрежи.

Николета Маданска призна в прав текст, че дори не може да си представи живота, ако трябва да се лиши от любимото си плуване за дълго време. Може би не сте наясно с факта, че чаровната журналистка практикува този спорт още от ранна детска възраст.

И очевидно е вярно твърдението, че любовта на майката към дадено нещо се наследява и от децата й, имайки предвид факта, че и двете й деца вече плуват.

Самата Николета Маданска разкрива, че за нея плуването е точно толкова важно, колкото и дишането. То й е точно толкова необходимо, за да съществува.

Момчетата й също много обичат да плуват. Споделя, че със синът й Йоан плуват заедно от времето, когато е бил едва 5-месечно бебе. С Мишо пък плувала през цялата си бременност. За последно преплувала басейна шест дни, преди появата му на бял свят. Именно поради тази причина и на снимките от басейна винаги са тримата.

Източник: show.blitz.bg