Вече може да си позволи да си угажда на капризите

Телевизионната водеща Гала вече е достигнала до ниво, в което може да си позволи да си угажда на капризите.

По всичко личи, че апартамента, който притежава вече е тесен за претенциите й. Тя е решила да избяга далеч от шума на София по примера на голяма част от известните личности.

Гала строи къщата-мечта. Ето къде ще бъде разположена!

Запознати издават, че Гала си е купила парцел и вече е започнала да строи новия си дом. Той ще бъде разположен в покрайнините на София. Именно там ще живеят с любимия й Стефан.

Новото жилище щяло да е от швейцарски тип.

Гала многократно е споделяла, че мечтае домът й да е като алпийските хижи и поради тази причина се спряла на дървена вила. Тя обаче няма да е малка и некомфортна, каквито са бунгалата, а ще съчетава в себе си природни материали и съвременен лукс.

Припомняме, че към днешна дата Гала и Стефан живеят в просторен апартамент, разположен в затворен комплекс на столичния булевард „България“. Преди години тв водещата вложи в жилището си доста солидна сума, за да го обзаведе спрямо вкуса й.

Тя тогава направи случващото се в жилището й публично достояние. Зрителите видяха, че мебелите й, са по поръчка. Интериорът й пък е в ретро винтидж стил. За реализирането на идеите й помогна Кремена Халваджиян, с която са близки приятелки.

Източник: retro.bg