Златка Райкова го е ударила на живот с новия си!

Откакто се раздели с отявления женкар Благой Георгиев, Златка Райкова е като преродена. Плеймейтката не спира да демонстрира защо си е спечелила славата на изкусителка навремето, чекне се и буквално е като развързана. Тя не спира да пътува като, разбира се, е в компанията на новия си мъжкар Кери, който е арменец.

Златка Райкова се разчекна от кеф след раздялата с Благой! (виж още)

За разлика от Джизъса обаче, Керито явно не е съдрал джоба и разполага с нужните финанси, за да води Златито на скъпарски и красиви местенца. Тези дни например, двамата са в Дубай, а Райкова не спира да навира силиконовите си бомби в обектива.

Близки до нея разкриха, че Джизъса не само е бил неверник и прахосник по хазартни клубчета, но и е забранявал да се пуска разголена. "Той й викаше всеки път, когато тя се покаже малко по-така, а самият той не спираше да си точи лигите по разни вулгарни гърли. Е, ето, че Златка най-после прогледна и се върна към живота", коментират източниците.

Говори се, че самият Георгиев ще се жени през юни за новата си, която се казва Поли и е с около 20 лета по-малка от него. Говори се, че я е и оплодил, та вече е в трепетно чакане на петото дете. Докато Златка си живурка в охолство (поне засега) обаче, Благой тотално е скъсал джоба и вече ходи като същински прошляк - с евтини имитации на уж маркови дрешки от битака.