Назначението на журналистката в СЕМ е сред най-коментираните, говори се за афера между Наплатанова и Радев в миналото

Румен Радев и Габриела Наплатанова не ги свързват само приятелски чувства. Според последните слухове двамата в миналото са имали краткотрайна афера.

Даже из коридорите на бТВ където до скоро работеше военната кореспондентка се говори, че с бившият пилот от ВВС и бъдещ президент са преживяли краткотрайна, но страстна връзка. Благодарение на нея Румен Радев все още таял топли чувства към бившата си партньорка.

Любовта им обаче бързо преминала затова президентът си позволил да запознае красавицата с най-добрия си приятел Николай Русев. Той бил ерген и хвърлил око на блондинката навръх Гергьовден.

Радев веднага забелязал и решил да уреди вече бившата си любима с бригадния генерал. Така с журналистката станали след време семейство. Което и до днес е в приятелски отношения с президентското. И въпреки, че не парадират с близките си отношения взаимно си помагат.

В последствие президентът назначи Русев като шеф на авиобаза „Граф Игнатиево”, а сега и Наплатанова за член на СЕМ от неговата квота. Не случайно окачествяват назначението й като шуробаджанащина.

Журналистката му се отблагодарява като го брани от атаки и го подкрепя в кариерата му. Тя е една от малкото, които влиза и излиза от кабинета на държавния глава когато си иска и присъства на всичките купони и военни тържества.

Румен Радев крие афера с Габриела Наплатанова (Пилотът я сватосал с бъдещия й съпруг – Подробности)
Журналистката със съпруга си Николай Русев

Габриела Наплатанова отдавна е забравила мимолетната си любов  с държавния глава, а съпругът й преглътна факта, че е получил като дар жена си от бойния си другар.

Източник: вестник "Уикенд"