Гаджето на Златка: Тоя скъсаняк Благо няма 2 лева в джоба, пълен комплексар и джудже! (Вижте какви разкрития направи Карен) Преглеждания: 95074

1
3.7/5 - (8 votes)

Карен Хачатрян – новият мъж до Златка Райкова направи скандални разкрития за финансовото състояние на Благой Георгиев. Пред свои приятели бившият тенисист редовно се подигравал на Джизъса и има защо.

Благой Георгиев тъне в борчове и мизерия и разчита на 20 години по-младата си изгора да го извади от калта. Не е тайна, че именно родителите й са поели масрафа за почивката им в Бали, закъдето Джизъса е излетял без тек лев и е изцяло на разноските на малката Поли.

Това е така, защото проваленият футболист, който иначе се снима като кифла по моловете с празни рекламни чанти, дължи крупни суми на редица лихвари в столицата. Един от тях е бившият на Азис – Велизар, който от известно време се изявява като банкер на звездите. Ден през ден Благо ходел при него да му се моли за пари, за да насмогне на високия стандарт на Златка Райкова.

Неслучайно настоящият й любовник Карен, който е фрашкан с пари, нонстоп се подигравал колко окъсан ходи Благо. „Мани го тоя смешник! Няма 2 лева да се обръсне, скъсаняк! Златка е плащала всичките им разходи, а той се криел като мишка! Пълен комплексар – ходи на пръсти, щото е кинта и 20, та да не му личи“, коментирал го бившият тенисист пред свои авери.

И наистина – на всичките си снимки в Инстаграм Благо е стъпил на пръсти – точно както се снимат родните кифли и плеймейтки, за да изглеждат по-високи и стройни.


Прави впечатление и друго – Джизъса цял месец обикаля Бали с един и същ изтъркан бански, вероятно купен след голям пазарлък от местния индонезийски битак, личи от снимките. За негов късмет пък не му се налага да показва бедния си гардероб, защото постоянно позира от плажа гол и бос, каквото респективно е и финансовото му състояние.

Само тук-таме можем да го видим с чифт гумени джапанки, за които се хвали, че е купил от Бали за над 50 000 рупии! Което обаче се равнява на цели 6 (шест) български лева.

В същото време – Златка и новият й всеки ден сменят различен плажен аутфит, все на любимата марка Dior, чиято стойност започва от 1300 евро бройката. Е, как да не му се срине самочувствието на Благо?! Нищо чудно, че спря да разводнява социалните мрежи със снимки и реши да не се излага повече с окъсания си вид. 

Източник: Kliuki.net

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар
  1. Цанчо Цанев казва

    Имах друго мнение за Арменците !!! Златка, коя е тая Трошачка !!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.