Умъртвената жена е финландка, която приятелят й удушил

Разкриха самоличността на убитата жена, чието тяло бе открито в сак в столицата. Тя е финландка, а арестуван и заподозрян за жестоката екзекуция е неин приятел, с когото са двойка. Който също не е от български произход. Френски гражданин е, но е роден в Сенегал.

Предполагаемият екзекутор от понеделник се намира в ареста. А според информация на БНР, които се позовават на източници, близки до разследващите той бил специалист в сферата на IT технологиите.

Този случай много прилича с този на убитата и разчленена Евгения Владимирова, чийто труп бе открит в куфар, преди време.

Шокиращи разкрития за убитата жена, открита в сак в столицата (Подробности за трагедията)
Шокиращи разкрития за убитата жена, открита в сак в столицата (Подробности за трагедията) - Снимка 2
Фоотото е илюстративно

Както и при предишното убийство, жертвата и при това също е удушена. После тялото е натикано в сак. Заподозреният в екзекуцията мъж, който живеел с финландката на семейни начала направил опит да прикрие убийството като я обявил пред органите на реда за изчезнала. От МВР започнали издирване.

Криминалистите обаче направили оглед на жилището, където живеела двойката и се натъкнали на трупа на убитата жена, скрито в сак в гардероба.

В момента се води следствие и правоохранителните органи се надяват да разберат какво е предизвикало тази жестока агресия.

Източник: Блиц