Косьо Будев се ожени официално за банкерката Диана Митева и не иска да чуе за Гала

За разлика от бившата си половинка, Косьо Будев въобще не парадира в публичното пространство с личния си живот и даже избягва да попада във фокуса на прожекторите. Тихомълком бизнесменът сключи офичиален брак с жената, с която живее от 10-ина години – банкерката Диана Митева, която е вторият човек в ДСК след унгарския директор.

Косьо Будев има дъщеря от Гала – Мари, но и по-голяма наследница от първия си брак – Анна. Новата му половинка пък – Диана Митева има син, който се реализира в чужбина.

Косьо Будев въобще не страда по бившата си Гала. Явно той още си спомня за болката, която му е причинила водещата при раздялата им. Тя е предизвикана от новата тръпка на Гала – Стефан. Косьо се оттегля и се старае да остане анонимен за обществото. В същото време Гала парадира с новия си по-млад с 10-ина години от нея мъж. Тя дори го наложи като лице в телевизията, но за зрителите той си остана като Стефан на Гала.

Косьо Будев отдавна се е отказал от телевизията. Навремето, по времето на Хачо Бояджиев, създал 2 предавания, за да наложи Гала като тв звезда. След това обаче дошъл нов генерален директор на БНТ и нещата се отекли.

Бившият на Гала – Косьо Будев, въобще не жали за нея
Косьо Будев с новата му жена

Източник: „Уикенд“