Вече нищо няма да е същото

Новините за британския монарх Елизабет Втора, са повече от лоши.

Тук е мястото да уточним, че не се пренаписва историята на Великобритания, нито пък кралицата е напът да се откаже доброволно от трона.

Оказва се обаче, че заради влошеното си здраве, Елизабет Втора ще понесе много тежък удар.

Много лоши новини за Елизабет Втора

При все, че е всеизвестен фактът, че британският монарх не скланя глава пред никого, все пак има един човек, в чийто съвети се вслушва. Вероятно вече се досещате, че става въпрос за нейния главен лекар.

За никого не е тайна, че здравето на Елизабет Втора е сериозно влошено. Най-засегнати са костите на гърба и шията й.

Поради тази причина лекарят й, й е забранил категорично да слага тежката корона на главата си. Колкото и да не й се иска, кралицата ще трябва да изпълни безпрекословно тази препоръка.

Припомняме, че през тази година Елизабет Втора отбелязва платинения юбилей. В този ред на мисли със сигурност моментът не е сред най-подходящите да остави един от символите на властта си на нощното шкафче. За нейно огромно съжаление обаче ще й се наложи да го направи.

Заради лекарските препоръки по време на грандиозните тържества в нейна чест короната на главата на Елизабет Втора ще бъде заменена от доста деликатна диадема.

Освен това ще трябва да заложи и на възможно най-лекото облекло, за да не натоварва костите си.

Тъй като вече не е подходящо да използва каретата, с която се тресе и се усеща всяка дупка, кралицата ще пътува с луксозния си автомобил.

Източник: jenata.blitz.bg