Много лоши новини за Елизабет Втора Преглеждания: 4886

0
Оценете този post

Вече нищо няма да е същото

Новините за британския монарх Елизабет Втора, са повече от лоши.

Тук е мястото да уточним, че не се пренаписва историята на Великобритания, нито пък кралицата е напът да се откаже доброволно от трона.

Оказва се обаче, че заради влошеното си здраве, Елизабет Втора ще понесе много тежък удар.

При все, че е всеизвестен фактът, че британският монарх не скланя глава пред никого, все пак има един човек, в чийто съвети се вслушва. Вероятно вече се досещате, че става въпрос за нейния главен лекар.

За никого не е тайна, че здравето на Елизабет Втора е сериозно влошено. Най-засегнати са костите на гърба и шията й.

Поради тази причина лекарят й, й е забранил категорично да слага тежката корона на главата си. Колкото и да не й се иска, кралицата ще трябва да изпълни безпрекословно тази препоръка.

Припомняме, че през тази година Елизабет Втора отбелязва платинения юбилей. В този ред на мисли със сигурност моментът не е сред най-подходящите да остави един от символите на властта си на нощното шкафче. За нейно огромно съжаление обаче ще й се наложи да го направи.

Заради лекарските препоръки по време на грандиозните тържества в нейна чест короната на главата на Елизабет Втора ще бъде заменена от доста деликатна диадема.

Освен това ще трябва да заложи и на възможно най-лекото облекло, за да не натоварва костите си.

Тъй като вече не е подходящо да използва каретата, с която се тресе и се усеща всяка дупка, кралицата ще пътува с луксозния си автомобил.

Източник: jenata.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.