Херцогът на Съсекс, който е спортна натура загуби яката си форма, надебеля и оплешивя

37-годишният принц Хари скоро присъства на мач по поло в Калифорния, където живее с Меган и двете си деца. Преди спортното събитие непокорният внук на кралицата и син на принц Чарлз реши да си направи слънчева баня. Само дето не взе предвид, че някой може да го снима.

Хари повдигна спортната си фланелка и се намаза със слънцезащитен крем. Точно в този момент бе уловен от присъстващите на мача.

На снимките, които се разпространиха в социалната мрежа полуголият херцог на Съсекс видимо е напълнял. Няма следа от плочките на корема, с които се хвалеше преди. Тялото му изглежда отпуснато, а темето му е напълно голо. Принцът е загубил спортната си форма, но и почти цялата си коса. Която преди беше толкова буйна.

Принц Хари напълня и съвсем оплешивя (Семейният живот не му се отразява добре – Снимки)

Херцогът оплешивя и се ошишка,

Потребителите започнаха да се подиграват на внука на британската кралица. „Меган, мъжът ти трябва повече да тренира!”, „Хари, надебеля се от бързото хранене по американски!”, „Хари, защо спря да се грижиш за себе си и се запусна?”, „А казват, че бракът бил добър!”, обсъждат снимките феновете.

Принц Хари напълня и съвсем оплешивя (Семейният живот не му се отразява добре – Снимки) - Снимка 2

Плешивостта на принца не коментират и казват, че това е кралска черта.

Има и такива, които едва разпознаха на снимките Меган Маркъл. Която бе дошла да го подкрепи. Бившата актриса също не е в перфектна форма  и я коментират така: „Това не е тя. Има пълно лице тази жена и не прилича на нея.”

Източник: cosmo.ru