Алла Пугачова и Максим Галкин не могат да се грижат за имота дистанционно

Руската звезда Алла Пугачова и съпругът й Максим Галкин са решили да се разделят със семейното си имение край Москва. За това съобщава Алена Жигалкина, която е известна тв водеща в Русия. Според брокери замъкът в село Гряз се оценява за около 10 млн. долара, като имотът разполага с лятна театрална сцена, кино, басейн, луксозна градина и множество произведения на изкуството.

Припомняме, че Алла Пугачова и Максим Галкин напуснаха Русия само два дни след руското нашествие в Украйна. Те се преместиха с двете си деца в Израел, тъй като Галкин има еврейска кръв. Руските власти не погледнаха с добро око на антивоенната позиция на артистичното семейство. Надигнаха се дори гласове замъкът им край Москва да бъде национализиран от държавата и в него да се организират културни събития.

Русия вече е анулирала концертите и договорите на Галкин, така че той концертира единствено в Израел. Замъкът на Пугачова изисква много финансови средства за поддръжка. Двамата артисти може би са си дали сметка, че едва ли ще могат да поддържат имота от дистанция. Затова вероятно са решили да се разделят с имота си, като му вземат колкото може по-добра цена.

Източник: „Уикенд“

Алла Пугачова и мъжът й продават замъка си край Москва
Ето го замъкът на Алла и Максим