Принц Уилям под тревога заради срещата с Хари: Пак ще ни злепостави пред всички! (Дворецът забрани на тв екипа на Съсекс да стъпва в Лондон)

Принц Уилям под напрежение заради Хари сн. Уикимедия
0

Принц Уилям под тревога заради срещата с брат си

Завръщането на принц Хари определено не е повод за радост в кралския двор. Принц Уилям призна, че се страхува от пристигането на по-малкия си брат, тъй като смята, че разговорите между двамата могат да се превърнат в източник на пикантни разкрития за медиите.

Принцът е споделил пред свои приближени, че срещата с брат му го изпълва, както с радост, така и с тревога заради възможните последици от нея. „Уилям иска да говори с Хари, за да се опита да излекува разрива между тях, но се страхува, че той ще разпространи тези разговори в Netflix, Опра или дори в предстоящата книга на Хари“, каза източник пред The ​​Sun.

Братята се видяха за последно през юли миналата година, за откриването на статуя в двореца Кенсингтън в памет на майка им, принцеса Даяна. Говори се, че „разяреният“ Уилям твърдо е отказвал да присъства на тази среща, но в крайна сметка придворните са го убедили, че не може да пропусне събитието.

Сега кралската администрация се старае да намали до минимум щетите, които визитата на Съсекс може да нанесе на кралското семейство. На Меган и Хари няма да им бъде разрешено да присъстват на официални изяви, нито да се появят на балкона заедно с кралицата и Кеймбридж, но не може да им бъде забранено да се появят на частните събития в двореца.

Принц Уилям под напрежение заради Хари сн. Уикимедия
Принц Уилям под напрежение заради Хари сн. Уикимедия

Придворните на кралицата обаче са забранили на телевизионния екип на Меган и Хари да се появява в кралския двор. Както и да взимат интервюта от двойката, докато са в Англия. Що се отнася до Кейт и останалите членове на семейството, те приемат с доста сериозно недоверие появата на Меган и Хари. Двете им деца ще дойдат в страната за първи път от раждането на Арчи насам, а Лилибет ще се запознае с прабаба си едва 11 месеца след раждането си. Очаква се семейството да остане само за два дни в Англия, но е възможно престоят им да бъде удължен по настояване на Елизабет.

Източник: Дейли мейл

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.