Любовницата на Путин чака трето дете, президентът в шок

Владимир Путин е бил неприятно изненадан от новината, че любовницата му Алина Кабаева е бременна за трети път от него. 69-годишния президент на Русия, научил буквално преди дни, че отново му предстои да става баща. Путин има две дъщери от брака си с първата си съпруга Людмила, но се смята, че има още двама синове от екс гимнастичката. Според последните слухове обаче, неотдавна Алина го изненадала с новината, че отново му предстои да бъде баща - факт, който не го зарадвал особено заради настоящата ситуация в Украйна.

Алина Кабаева и Владимир Путин се познават повече от 20 години, но се смята, че официално се събират след развода му през 2013-та година. През 2015-а Кабаева изчезна за месеци, след което се предполагаше, че е родила първия син на президента в тайна клиника в Швейцария. През 2019-та тя отново изчезна, а тогава се смяташе, че е родила в Москва. След 4 месеца отсъствие, миналия месец Кабаева отново се появи в Москва, за да пропагандира политиката на Путин и действията му срещу Украйна. Това принуди САЩ да наложи спешни санкции и пряко срещу нея - акт, от който се въздържаха, за да не приеме руският президент жестът като лична атака срещу себе си.

[caption id="attachment_698863" align="aligncenter" width="300"]Неочаквано! Любовницата на Путин чака трето дете (Президентът в шок от новината) Алина Кабаева чака трето бебе от Путин? сн. Канал 1 / Дейли мейл[/caption]

Към днешна дата неофициалната първа дама на Русия плаши с пластични корекции по себе си и предизвиква съмнения с новата си бременност. Не е ясно и как ще бъде приета тя от президента на страната, особено предвид това, което се случва в момента в Украйна.

Източник: Дейли мейл