Напоследък го виждат все по-рядко у дома

Нови потайности от живота на премиера Кирил Петков видяха бял свят.

Откакто Петков застана начело на държавата, много неща от живота му бяха извадени на показ.

Оказва се обаче, че заедно със съпругата му правят среднощни посещения при теляк.

Кирил Петков със среднощни посещения при…

Те се наслаждават на ориенталския ритуал, при който им правят отпускащи масажи с пяна, в които натриват телата им със сапун.

Целта на хамама (турската баня) е не само да се почисти и стимулира регенерацията на кожата, а и да се забави стареенето. Маслиновото масло, което има силни подхранващи и овлажняващи свойства е неизменна част от тази процедура.

Напоследък обаче Кирил Петков и съпругата му все по-рядко се глезят с турска баня, тъй като заради огромната му заетост той почти не се прибира вкъщи. Най-често това се случва около полунощ.

Това обяснява и честите визити на премиера и семейството му в Боровец напоследък. Очевидно по този начин Кирил Петков прави опит да компенсира семейството си за отсъствието му от дома.

Преди няколко месеца очевидци изразиха възмущението си от факта, че само да един уикенд в гореспоменатия курорт, охранител на НСО е броил 2417 лева за кефа на премиерското семейство.

Линда Петкова обясни липсата на снимки напоследък, в които семейството е заедно именно с факта, че обикновено прекарват времето си на минерален басейн, спа или турска баня, от които не е много удобно да се качват снимки.

Източник: pik.bg