Бърнс прогнозира засилване на атаките

ЦРУ разкри нещо страшно за Владимир Путин.

Въпреки множеството международни санкции, които Русия понесе, държавният глава Владимир Путин удвоява атаките в Украйна.

Тези разкрития бяха направени от шефа на ЦРУ – Уилям Бърнс, който присъства на събитие на „Financial Times“, провело се във Вашингтон, отбелязва БГНЕС.

ЦРУ разкри нещо страшно за Владимир Путин

Бърнс подчертава, че Владимир Путин е категоричен, че не може да си позволи да претърпи загуба в тази война. Според нето, той е убеден, че ако засили атаките, това все пак ще му донесе някакъв напредък.

Шефът на ЦРУ изрази загриженост по случая с разузнавателните данни, които видяха бял свят. Припомняме, че САЩ дадоха на Украйна много важна информация.

Според Бърнс обаче този акт е изключително „безотговорен и рисков“, тъй като това би могло да разпали допълнително напрежението с Русия.

Според ЦРУ, което както знаете е основната разузнавателна агенция на САЩ засега не вижда признаци Русия да подготвя употребата на тактическо ядрено оръжие в конфликта си с Украйна.

Бърнс отбелязва, че за момента не разполагат с каквито и да било конкретни доказателства, че Русия се готви да употреби тактически ядрени оръжия.

Източник: standartnews.com