Връщането не влиза в плановете й

Феята на любовта от близкото минало Наталия Симеонова зачеркна България с лека ръка.

Запознати издават, че тя окончателно се е настанила в дома на Денис Ризов (нейният съпруг) във Флорида. Освен това няма никакво намерение да се връща отново у нас.

Феята на любовта Наталия Симеонова зачеркна България и…

Нещо повече – Наталия Симеонова дори твърдяла, че далеч от България живее много по-спокойно. Причината се крие в това, че никой не коментира нито начина, по който изглежда, нито събитията, случващи се в живота й.

Денис Ризов също споделял, че зад Океана се чувства много по-добре, отколкото в родината си. За разлика от двамата си родители, тяхната наследница Виктория се е закотвила у нас и прави опити за кариера в музикалните среди.

Припомняме, че блондинката отпраши към Флорида още миналото лято. Към днешна дата тя живее като принцесите от приказките до любимия си мъж.

Наталия никога не е крила, че Денис е любовта на живота й.

Вероятно обаче си спомняте, че семейството се раздели преди повече от петнадесет години. Във времето, в което не бяха заедно и двамата пробваха късмета си с други хора. Те обаче така и не стигнаха до развод. Музикантът винаги заявявал, че за него няма разлика дали по документи се води женен или разведен.

Източник: Уикенд