Любо Нейков и Димитър Митовски станаха за резил

„Никога не е късно да станеш за резил“ – тази наша пословица успешно потвърдиха уж утвърдени телевизионери като комикът Любо Нейков и режисьорът Димитър Митовски. След старта на новото предаване „Дъ Шоуто“ зрителите са истински разочаровани и заливат социалната мрежа с негативни коментари за новия формат.

Не е ясно защо в една такава откровена халтура участват утвърдени имена като Христо Гърбов, Филип Аврамов, Тончо Токмакчиев и още редица актьори.

Новото предаване беше доста гръмко рекламирано едва ли не като продукт, който досега не е правен нито у нас, нито в чужбина. Уви, съдейки по това как зрителите посрещнаха шоуто, то неговият край е предизвестен. На неговия фон дори „Комиците“ блестеше с професионализъм.

И проблемът не е в актьорите, а в немощния сценарий. Да погледнем кой стори зад реализаторския екип на "Дъ Шоуто". На първо място като сценарист е посочен самият продуцент Любо Нейков. На второ стои небезизвестният Димитър Митовски, който се води и режисьор на предаването. Неговото присъствие бе шумно рекламирано като голямото му завръщане в телевизията, в която не бе стъпвал, откакто реализира „Под прикритие“. Това обаче бе звездният му период, който въобще не може да се сравнява с този – да реализираш най-скучното и тъпо предаване в телевизията е дъното на добрия тв вкус.

Източник: „Уикенд“

„Дъ Шоуто“ - претоплена "манджа" и стари муцуни
"Дъ Шоуто" се оказа пълен провал