Със сигурност истината за него няма да ви допадне

Чаровният актьор Ибрахим Челиккол е изключително популярен, при това не само в родината си, а в световен мащаб.

Към днешна дата българските зрители имат възможността да го гледат в ролята на Мехди в сериала „Домът, в който си роден е твоята съдба“.

Едва ли сте предполагали, че Ибрахим Челиккол е...

Той направи невероятен фурор в България с ролята си в „Черно-бяла любов“.

Ибрахим Челиккол има милиони фенове по света, които следят изкъсо не само кариерата му, а и личния му живот. До неотдавна семейството му бе сочено като модел за подражание.

Двамата със съпругата му Михре Мутлу Сми често бяха давани за пример.

Наскоро обаче стана ясно, че Ибрахим Челиккол се развежда. Новината не само изненада, а и разстрои сериозно почитателите му.

След множеството статии, които турските медии изписаха по темата, актьорът отбелязва, че раздялата помежду им се е случила по изключително миролюбив начин.

На този фон изданието Jumriyet помести на страниците си статия, разкриваща подробностите от раздялата му с неговата любима Синем Кобал преди време. Припомняме, че към днешна дата тя вече е омъжена за Кенан Имирзалиоглу и двойката са в очакване на втората им рожба.

Прави впечатление, че във въпросния материал отбелязват, че Ибрахим Челиккол е изключително избухлив. Освен това той не понася да бъде контролиран или ограничаван.

В изблик на ярост по време на една от разправиите им, Ибрахим удря шамар на Синем. След този случай актрисата решава да го напусне.

Не става обаче ясно как са стигнали до раздяла с Михре.

Психолог коментира актьора, заявявайки, че свободолюбив и темпераментен мъж като него не може да бъде щастлив дълго време с една жена.

Източник: trud.bg