Определя се като „6 без 10“

Актрисата Алекс Сърчаджиева коментира отношенията между майка и дъщеря и в частност тези между нея и покойната й майка, както и между нея и дъщеря й.

Тя сподели за моментите, в които най-много се е срамувала от нейната майка – известната актриса Пепа Николова.

Алекс Сърчаджиева призна, че я е било срам от Пепа

Разказа, че когато дъщеря й София навършвала 10 години, празникът бил в домашни условия заради пандемията.

Алекс Сърчаджиева уточни, че по принцип у дома си ходи без грим с дънки и маратонки или както самата тя изрази „6 без 10“.

София обаче я попитала няма ли да сложи рокля, за да заприлича на жена. В този момент на актрисата й светнало, че навремето тя също имала период, в който се срамувала от майка си.

„Пепа беше хъшлак“, отбелязва Алекс Сърчаджиева, допълвайки, че останалите майки били нагласени за разлика от нейната майка.

Двете с дъщеря й София гостуваха в "Шоуто на Николаос Цитиридис". Щерката на Алекс разкри, че знае за баба си, че е било много грижовна майка и добра актриса.

Щерка й обаче споделя, че не желае да става актриса. Допълни, че най-вероятно няма да я гледа на 11 май в НДК, защото й е достатъчно, че веднъж вече я е гледала.

Алекс отбеляза, че спектакълът й е изпълнен с истории от нейния живот й е много голяма крачка в работата й като актриса.

Източник: zajenata.bg