Без Меган и Хари на кралския балкон, Елизабет отряза и принц Андрю

Изненадваща промяна съпътства програмата за платинения юбилей на кралицата. Елизабет Втора забрани не само на принц Андрю, но и на Меган и Хари да се появят на кралския балкон. Според най-новите слухове от двореца, семейството ще се появи в много по-малоброен състав, тъй като Елизабет е решила, че нейни гости на балкона ще бъдат само работещи членове на двореца.

Това означава, че няма да видим повече нито принц Андрю, нито принц Хари и съпругата му. Херцогът и херцогинята на Кент, принц Майкъл от Кент, както и останалите родственици на кралицата също няма да присъстват. Граф и графиня Сейнт Андрюс, херцозите на Глостър, семейство Огилви, както и някои от внуците и внучките на кралицата също няма да присъстват на кралския балкон. Според последните новини, официалните лица, които ще се появят на кралския балкон са - принцеса Ан и съпругът й, принц Чарлз и Камила, графиня Софи Есекс и принц Едуард, принц Уилям и Кейт Мидълтън, лейди Луиз Уиндзор, но не и брат й виконт Северин, принцеса Шарлот, принц Джордж, както и малкият принц Луи.

[caption id="attachment_698726" align="aligncenter" width="300"]Без Меган и Хари на платинения юбилей на кралицата сн. АП Без Меган и Хари на платинения юбилей на кралицата сн. АП[/caption]


Зара Тиндъл и Питър Филипс, както и техните деца и съпрузи няма да се появят на балкона обаче. Без официални изяви остава и цялото семейство на принц Андрю, включително принцесите Беатрис и Йожени.

 

Промяната не е изненадваща, на фона на декларациите на Чарлз за ограничаване на броя на висшите членове на кралското семейство и последните скандали, с които е свързан и принц Хари. В същото време промененият списък и новите ограничения, показват все по-твърда линия от страна на кралицата по повод скандалите в семейството.

Източник: Дейли мейл