Кирил Петков рекламирал тортите на жена си на срещата с превозвачите (Още за скандала) Преглеждания: 994

Кирил Петков рекламирал бизнеса на жена си на срещата с превозвачите сн. Фейсбук
0
Оценете този post

Кирил Петков хвалил тортите на жена си на срещата с превозвачите

Премиерът Кирил Петков бил по-зает да хвали тортите на жена си и да рекламира бизнеса й, отколкото да изслушва проблемите на превозвачите по време на скандалната среща с представители на асоциацията на превозвачите в България. Записът от срещата, който изплува в публичното пространство разкрива една доста грозна размяна на реплики. Но присъстващите разказват, че Петков освен това бил по-зает да рекламира тортите на жена си, отколкото да обсъди истинските проблеми на бранша, с които хората дошли при него.

Депутатката от ГЕРБ Десислава Атанасова публикува още подробности в социалните мрежи. Чрез страницата си във Фейсбук, тя коментира още, че Петков е нарекъл голяма част от служителите на МВР „инвалиди“. А работещите в отбраната, по думите му, били „пенсионери“.

Въпреки че Петков не отговори на критиките на ГЕРБ, в страницата на Атанасова не липсваха цветущи изказвания и по повод управлението на ГЕРБ. А мнозина припомнят, че по време на управлението на Борисов също имаше няколко цветущи скандала, част от които свързани със заплатите и безопасността на служителите на МВР, а други – с увеличени такси към превозвачите.

Кирил Петков рекламирал бизнеса на жена си на срещата с превозвачите сн. Фейсбук
Кирил Петков рекламирал бизнеса на жена си на срещата с превозвачите сн. Фейсбук

Няма съмнение, че управлението на ГЕРБ далеч не беше перфектно и бе съпроводено с не един скандал. Но със сигурност е повече от обидно един премиер да дава подобни квалификации за служителите в което и да е обществено звено, а още по-малко да се изказва по подобен начин публично. Очевидно Кирил Петков няма търпение да приключи по-скоро мандата си. И след като първият му ход с оръжието за Украйна се провали, той прави всичко възможно, за да предизвика скандал, който да го принуди да си тръгне по-бързо, но без да се налага сам да признава, че е загубил.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.