Футболната наследница Мика Стоичкова върти успешен бизнес с водка

По-голямата щерка на Христо Стоичков показва, че има бизнес нюх и успешно атакува пазара с водка, произведена в България. Не всеки у нас обаче може да си позволи цената й, затова Мика Стоичкова заедно с партньорката си се е ориентирала към чуждия пазар. Бутилка от 700 милилитра струва 50 лева, което не е по джоба на всеки българин. Качеството обаче е на световно ниво. Водката се прави от чиста изворна планинска вода и висококачествен спирт, което я прави хит на пазара. На фона на българския алкохол, който не е особено качествен, водката на Мика е направо бижу. Само за сравнение – бутилка „Финландия“ в магазина е около 20 лева.

Своя успешен бизнес Мика Стоичкова развива с партньорката си Венета Джоголанова. Освен че работят заедно, двете са неразделни – заедно са по нощните клубове и дори си правят компания при посещението на тоалетната. И докато Венета не пести снимки, на които са заедно, Мика е по-въздържана и обикновено пуска фотоси, на които позира сама.

Мика Стоичкова се превърна в успешна бизнес дама
Мика Стоичкова върти алкохолен бизнес

Освен че се занимава с алкохолен бизнес, Мика върти и модния бранд на баща си Христо Стоичков. Името на амбициозната дама скоро не е било намесвано в клюки. В светски план за нея се знае, че от 3 години е разведена с бащата на дъщеря си – Айкут.

Източник „Уикенд“