Кралицата имала сериозни притеснения за него

"Daily Mail" отбелязва, че на пазара е нова книга, която е напът да взриви истинска бомба с разкритията за случващото се зад стените на Бъкингамския дворец и в частност с принц Уилям.

Авторката разкрива, че в детските си години принц Уилям бил много труден и това донесло сериозни притеснения на Елизабет Втора.

Бъкингам с горещи разкрития за принц Уилям

Авторката уточнява, че принцът показвал признаци, че е нахалник.

Дори се стигнало до там, че кралицата се оплакала на съпруга си, че Уилям е извън контрол и се нуждае от доста по-строга бавачка.

Тя никак не обичала факта, че Уилям заявявал с гордост, че когато порасне той ще е кралят и ще създаде нови правила.

Романсът му с Кейт още от самото начало също намира своето място на страниците на книгата.

Тина Браун споделя, че Кейт Мидълтън е била най-невъзмутимата булка в световен мащаб. Тя не е изпаднала в паника дори в последния момент, преди да тръгне към олтара.

Единственото й притеснение в този ден било свързано с къркоренето в стомаха й. Тя се тревожела, че някой „горещ микрофон наблизо“ може да улови тези звуци.

При все, че години наред принц Хари бе сочен с пръст като проблемния в кралската фамилия се оказва, че той е в топла връзка с баба си.

Привързаността на Елизабет към по-малкия син на принц Чарлз далеч не е плод на въображението на медиите, тя е напълно реална.

Източник: standartnews.com