Риалитито „Ергенът“ завършва без победителка, мачото Виктор Стоянов си тръгва сам от Турция

Ергенът май ще си остане ерген! Предположението, изречено от фен в началото на шоуто, е напът да се превърне в пророчество с наближаването на финала. Мускулестият мачо Виктор Стоянов, за чиито чувства се бориха 22 наточени моми, вероятно ще си тръгне сам от Турция, без да е връчил пръстен някоя от красавиците.

А на финала останаха трите „акули“ – надменната рускиня Виктория Капитонова, бедното туркинче Дениз Хайрула и психоложката Александра. От шоуто ще „изхвръкнат“ ромката Благовеста Бонбонова и Людмила.

Според регламента на шоуто, ергенът може да си тръгне, без да обяви победителка и без да се обвързва по какъвто и да е начин с някоя от участничките в шоуто.

Сега предаването навлиза във фаза запознанство на Виктор с роднините на препендентките за сърцето му. Така за Турция пътували сестрата на Дениз – Айлин, както и най-добрата приятелка на Виктория – рускинята Анастасия.

Според запознати, Благовеста и Александра играели по нервите на ергена Стоянов, което ги изключвало от победата.

Интересно е, че самият Стоянов определи рускинята Капитонова като „студена и неприятна събеседничка“.

Скандално! Никоя мома не печели в „Ергенът“!
Стоянов определи Капитонова като студена и неприятна събеседничка

За Дениз пък се говори, че е лансирана от продуцентите, тъй като била стара позната на Стоянов. Момата била вкарана в шоуто, за да може ергенът да има с кого да се общува непринудено. Именно това поведение на двамата даде повод на зрителите да спрягат Дениз като победителка в шоуто.

Източник: „Уикенд“