Асен Блатечки проговори за краха си с Диляна Попова и…

0

Не изключва вероятността за още деца

След дълго мълчание по горещата тема за раздялата му с модела Диляна Попова, Асен Блатечки най-после проговори.

Актьорът отговори на питането на множеството му почитателки дали има друга жена до себе си. Асен Блатечки не пропусна да отбележи, че в момента е сам.

Асен Блатечки
Не изключва вероятността за още деца

Той споделя, че този път раздялата им е окончателна. От думите му става ясно, че семейството няма никакъв шанс да се съберат отново въпреки общият им син, който е в първи клас.

Асен Блатечки пояснява, че това не е първата им раздяла с нея. Те са се разделяли многократно, след което отново заживявали заедно.
Той обаче е от хората, които вярват, че след като веднъж нещо се счупи дори и да се залепи, пак личи.

Асен Блатечки уточни, че от две години насам не са заедно с Диляна. Той обаче побърза да отбележи, че на този етап все още успяват да запазят прекрасните си отношения. И с първата му съпруга, от която има дъщеря са в отлични отношения. Към днешна дата наследницата на актьора учи в британската столица.

Споделя, че непрекъснато се вижда с децата си и никой не може да промени това. По разбираеми причини срещите с дъщеря му са по-редки. Актьорът допъва, че когато дъщеря му се прибира в България за ваканциите са заедно всеки ден. Не изключва вероятността да има и още наследници.
Източник: Уикенд

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.