Краси Радков с поразяващ удар по Слави Трифонов

0

Вероятно дори не си е дал сметка какво направи

Краси Радков нанесе поразяващ удар по шефа си Слави Трифонов.

Прави впечатление, че в последно време той си позволява все повече да си развързва езика в „Като две капки вода“. Актьорът разкрива различни пикантни истории, свързани с работата му със Слави Трифонов.

Краси Радков
Вероятно дори не си е дал сметка какво направи

Припомняме, че неотдавна Радков разкри каква заплата получава от шефа си и дали е доволен от нея.
Към днешна дата обаче актьорът нанесе изключително тежък удар в гърба на Дългия. Едва ли шоуменът и настоящ политик е очаквал, че този поразяващ удар ще му бъде нанесен от един от най-близките му колеги.

По всяка вероятност комикът дори не си е дал сметка колко грозно нещо изрече по адрес на шефа си.
Зрителите на Капките са наясно, че в последния лайф на Краси му се наложи да пее на италиански език. Той обаче решил да потърси помощ за произношението на думите.

В този ред на мисли споделя, че е звънял три пъти на Маги Халваджиян, но той не му е отговорил. Малко по-късно Краси отбеляза, че славата и парите са големи дяволи и допълни, че вече не харесва Маги. За сметка на това пък Джуджи вдигнал телефона си.

В интервю пред Димитър Рачков малко преди лайфа, Краси отбеляза, че колегата му е прав, че Маги само прибира. Той обаче продължи с откровенията, разкривайки, че при тях е „един брат, който само взима“. Както става ясно, актьорът визира своя шеф, намеквайки, че заграбва всичко и за тях не оставя нищо.
Източник: show.blitz.bg

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.