Анита Димитрова съсухрена и живи мощи, анорексичка ли е?!

Анита Димитрова, половинката на Димитър Рачков, е анорексичка! Не ти трябва медицинско образование, за да направиш този извод, а просто да погледнеш последната й снимка в мрежата, която е… бррр… страховита.

Шок и ужас: Анита на Рачков е анорексичка! (вижте я сами)
Анита Димитрова е живи мощи

На фотото младата Анита изглежда като концлагеристка от Бухенвалд. В нея не само няма нищо секси, но и точно обратното - като болна е, изнемощяла, гърчава, съсухрена дори. Не случайно тя е само на 22, но както вече писахме, изглежда в пъти по-зряла, все едно е минала 35-36, че и отгоре.

А въпросната снимка казва всичко. Погледнете ръцете на Димитрова - това не са ръце, а кокали, на които личат изпъкнали вени и сухожилия. Досущ като на стара жена, не на младо момиче, което би трябвало да е сочно (не дебело) и свежо. Краката й също са под всякаква критика - кожа и кости. А на подобни сме се нагледали при страдащите от бича, наречен анорексия.

Всъщност това е нещо ново за Анита, която винаги е била стройна, но не и грозно мършава. Дали причината е в нейния мозък, който й внушава, че е дебела, или пък Рачков си пада по крайно слаби жени, не знаем. Но, че е грозно, грозно е.

Тя и бившата му Мария Игнатова винаги е била на ръба, но чак до такава степен да измършавее не сме я виждали.