Борисов: Ей, ама страшно завидях на Радев! (взриви с виц за Нинова, Петков и Василев)

0

Бойко Борисов взриви залата във Видин с типичния си стил!

Бойко Борисов пак се раздаде на макс – така, както само той си умее и хвърли в смях залата по време на конференцията на партията си във Видин. Първото, което лидерът на ГЕРБ направи, бе да се захване с Румен Радев, с когото са в битка от години.

Борисов разсмя залата и нета

„Ама помните ли, бе?! Радев не спираше да повтаря, че ако има повече хора като Кирчо и Асенчо, България ще цъфне. Виждаме я колко цъфна, а президентът в Испания. Ей, мислех, че в мен завист няма, но искрено му завидях вчера – то красота, то Реал Мадрид, то Перес. Разхожда се той из Мадрид – приказка“, с усмивка бъбреше Борисов.

След което призна, че старият му приятел Мирослав Найденов му се обадил вчера, че бил в Гърция да си купува агне за Гергьовден. „Викам му – я, ами вземи ми и на мен, че Корнелия го направи агнето тук 25 лева. Барем се наядем с гръцкото. Ей на, вчера и бензин съм заредил за три лева, а при мен беше 1,20 лева. Токът ни беше 80, сега е 400 лева“, нарежда Борисов.

Мика Зайкова пък му станала любимка вече и ако преди гасял телевизора, сега не спирал да я гледа, защото вече осъзнала истината и право говорела.

„То това е като един виц през соца, дето девизът беше, че всичко трябва да се прави за благото на човека. Пък Иванчо вдигнал ръка и вика: „Знам кой е човекът, другарко!“ Та и сега, знаем ви имената Кириле, Корнелия и Асенчо“, завърши Борисов.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.