Симона Загорова се издаде по нелеп начин!

Симона Загорова, която се изявява не само с пеене, но и като инфлуенсър, накара всички да заговорят за нея. Поводът - драстичното й вталяване, което тя демонстрира със снимки от пролетната си разходка из Южния парк в София.

Истина или лъжа е драстичното вталяване на Симона Загорова! (виж тук)
Ето я чаровната Симона Загорова в мрежата

Да, действително тази Мони, която виждаме на фотото, е почти модел - малко дупе, фино кръстче, изваяни тънки бедра. Лицето й също е с нежни и фини контури, особено в частта си около брадичката.

Е, точно това обаче бе грубата грешка на Загорова, защото от нея лъсна истината. А тя е, че отслабването и извайването на щерката на Глория се дължи до огромна степен на фотошопирането. И това може да го установи всеки, който малко се поинтересува и потърси телевизионни участия със Загорова.

Истина или лъжа е драстичното вталяване на Симона Загорова! (виж тук) - Снимка 2
Ето я и по телевизията

Наскоро тя беше заедно с Глория в предаването на Силвена Роу, която готви вечеря за тях. Точно в това предаване направи силно впечатление, че Симона е доста едра и пищна, много повече от майка си. Особено в лицето Мони е хубавка, но някак месеста. И със сигурност не притежава тази остра (аха да те убоде) брадичка от кадъра.

Много от последователите й хванаха разликата и не крият учудването си от тези прояви на комплекси у Симона. "Ти поне не си някоя куха плеймейтка, защо се излагаш така?! Естествена си най-чаровна, пък дори и по-пищна", съветват я фенове.