Алина Кабаева и Путин имат 2 момчета на 3 и 7 г (Мистерията с тайните деца на руския президент се разплита)

0

Швейцарски вестник разкрива информация от приятелка на тайната руска първа дама

Мистерията с тайните деца на Алина Кабаева от Владимир Путин малко, по-малко започва да се разплита. Бившата олимпийска шампионка по худ. гимнастика и в последствие модел и политик е родила на руския президент две момчета.

Малчуганите са на седем и три години. По-големият е роден в Швейцария през 2015, а малкия в Москва. Това пише швейцарският SonntagsZeitung, като се позовава на информация на приятелка на Кабаева. Която пък от своя страна е близка с гинеколожката й, която е от руски произход и е емигрирала в Швейцария.

Докторката, която работи в клиниката „Санта Ана“ в кантон Тичино, където е родено първото дете на Путин и на Кабаева, обясни, че въз основа на „отношенията на доверие с Путин“ тя е била длъжна да поддържа максимална дискретност по въпроса.

Така, че според швейцарския вестник, връзката на Кабаева, която руският лидер пази в най-голяма тайна, е реална. От тази връзка се раждат две деца. И те със сигурност са деца на руския президент: „Алина нямаше други връзки. — Беше твърде опасно за нея.

Разкриват се и други подробности. И през двете си бременности тайната любовница на руският президент е посещавала Лугано няколко пъти. Тя живяла във вилата на лекарката в елитния квартал Колина д’Оро с 5000 жители в покрайнините на Лугано, или в хотел „Принсипи Леополдо“.

Докато пребивавала там бил забелязан и руският държавен глава в луксозната вила, с изглед към езерото.

Скоро Кабаева за първи път се появи публично в Москва на спортно събитие. Изнанадата, която поднесе бе, че има брачна халка на дясната си ръка. Точно там традиционно се носи в страните от Източна Европа. Алина, която сега е на 38, е описана в швейцарски вестник като „много мила жена, истинска спортистка, много директна“.

Източник: espreso.mk

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.