Преслава в шок: Фен се приближи до нея и й подаде… (виж тук)

2

Преслава се шашна от това, което видя!

Преслава все е виждала странности, особено като стане дума за автографи, но това не беше очаквала. Певицата имаше участие в нощен клуб, когато до нея се доближи голям почитател. Ясно бе, че ще иска парафа й, но никой не предполагаше къде.

Преслава
Преслава остана ококорена

Вместо да кара Преси да му се разпише на снимка, тениска, ръка, крак ако щеш, момчето й подаде учебник по механика. В първия момент добричлийката гледаше странно и направо си онемя. Публиката в заведението усети, че става нещо и започна да я гледа втренчено, та се наложи певицата да обясни.

Преслава хвана микрофона и разкри на всички, че нейният почитател ще има изпит по механика на идния ден и се надявал подписът й да му донесе поне тройка. Преси с радост му го даде, но помоли следващият път като й носят учебници, то барем да са по музика, че да вдене нещо.

„Ами така де, сега гледам като теле, бъкел не разбирам“, призна си Преслава и продължи участието. Същото нещо се бе случило и с бившата й дружка Галена преди време, когато й поднесоха учебник по физика. А тя, милата, също си призна, че е била крайно слаба по този предмет в школото.

Но, както му е думата, кой за каквото учил…

2 коментара
  1. зарзаватчия казва

    пък аз помислих, че е поискал да му се подпише на зарзалките

  2. Lara казва

    Preslava e protivna kurva grozna laino antipatica maimuma zla e soprattutto con questo tempo e con una certa età ha fatto solo questo lavoro agresivda diva losha jiveia v Italia 059566236…[email protected] pokazvash dobar primer da deteto Beshe Krasiva ne sì

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.