Слави Трифонов направил Наталия Кобилкина звезда

0

Ще гледаме Наталия Кобилкина с роля в новия сезон на „Съни бийч“

Към върха на славата Наталия Кобилкина започва да се изкачва след едно гостуване в „Шоуто на Слави“, в което като психолог отговаря на въпроси от интимен характер. През 2012 г. рускинята дори няма представа кой е Слави Трифонов и какъв е размерът на неговата популярност. Тя дори отказала на два пъти да гостува в предаването му. Приела на третия път, когато се случило нейното „чудо“. Шоуто на Дългия отчело бум на гледаемостта.

Наталия Кобилкина признала, че станала известно буквално за една нощ. След като от екипа на шоуто видели рейтинга, който предизвикал гостуването на рускинята, й предложили договор да води рубриката „Мъжът и жената интимно“. Амбициозната дама се посъветвала с адвокат и го попитала известен ли е всъщност Слави и струва ли си да прави рубрика в шоуто му. Отделно направила справка и в гугъл. Оттогава тръгва и възходът на рускинята.

Сега тя е бизнес дама с фирма, наброяваща 15 служители. Води семинари по интимни въпроси между мъжа и жената, но също и за финансово благоденствие. Наталия Кобилкина твърди, че финансовото състояние на човек е свързано с отношението към неговия баща, който всъщност е коренът. Не успееш ли да простиш на баща си, парите трудно ще идват при теб – счита рускинята.

Източник: „Уикенд

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.