Жената на Кирил Петков с канадско ранчо за 1 милион

0

Линда Петкова произхожда от заможно семейство

Имението, в което живее бащата на Линда – Джордж, е ранчо от 10 акра. Домът има 4 спални и две бани, а в ранчото таткото се грижи за собствена пивоварна. Линда има още 2 сестри – каката Даяна и близначката й Шерил, с която като деца били като две капки вода, но сега не си приличали много.

Брокери оценяват имота на стойност над 584 хил. долара, което прави около милион български лева. Линда отдавна се е откъснала от семейството си и вече припознава България като своя родина. В бизнеса на татко й Джордж помагат двете й сестри. Шерил вече е гостувала в България със семейството си и е очарована. Кака й Даяна също е била в страната ни. При гостуването им Кирил Петков ги завел на СПА процедури в китния Девин.

Г-жа премиершата не страда по родната Канада и присъства на семейни сбирки при баща си веднъж годишно. Епидемията от коронавирус обаче нарушила този ритъм на посещения в канадското ранчо. Сега обаче семейството на Линда планира общо посещение при татко Джордж, за да може дядото да види по-малките си внуци.

Самият премиер Кирил Петков въобще не се вълнувал от имота на жена си и явно нямал никакви претенции за наследство от Канада.

Източник: „Уикенд

Линда вече е припознала България като своя родина

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.