Британският военен министър извънредно: До дни Путин може да обяви Трета световна война! (виж още) Преглеждания: 4795

Ще обяви ли Путин Трета световна война
0
Оценете този post

Бен Уолъс алармира за началото на Трета световна война!

Владимир Путин може да обяви началото на Трета световна война и това ще се случи до броени дни. С тази вест шокира света британският военен министър. Бен Уолъс, който бе цитиран от „Сън“ обясни, че сме на косъм от най-страшната развръзка. Още повече след заканата на Путин да отвърне жестоко ако Русия бъде атакувана от други страни, което вече се случва с множеството санкции и безспорна поддръжка на Украйна.

Путин
Ще обяви ли Путин Трета световна война

Самата Руска федерация съобщи, че е напълно възможно войната с Украйна да завърши с ядрен удар. А Путин е твърд в становището си, че предпочита да нанесе чудовищния ядрен удар, отколкото да изгуби войната и най-вече да търпи несправедливото отношение на света към родината си.

По време на репетициите за големия 9 май, Денят на победата, в Санкт Петербург и в Москва, президентът показа колосалната руска военна мощ. Която все още се въздържа да използва с целия й арсенал и възможности.

Въпреки това обаче много държави не спират да изпращат за Украйна оръжия, в това число и Великобритания, което бе потвърдено и от Бен Уолъс. Те ще продължат да го правят.

Паралелно и у нас Народното събрание ще трябва да гласува и да реши дали да подкрепи идеята на премиера за въоръжаване държавата на Володимир Зеленски. Кирил Петков е непреклонен по въпроса и настоява това да стане незабавно.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.