Ад за джоба на българите вещае Мика Зайкова след спирането на газа! (виж още)

Мика Зайкова с ужасяваща прогноза за инфлацията
0

Мика Зайкова се бои, че бедността може да достигне чутовни размери!

Мика Зайкова с апокалиптична за българския джоб прогноза в ефир. Бабата на народа, както се радва, че я наричат, обясни, че след врътването на кранчето на руския газ, инфлацията ще скочи двойно, че и тройно. Тя прогнозира двуцифров ръст още тези месеци, а цените ще станат почти непосилни за много домакинства.

Мика Зайкова
Мика Зайкова с ужасяваща прогноза за инфлацията

Лошото е, че вноса на газ от алтернативни доставчици, но на по-солени цени, ще удари яко производствата, много от които ще се наложи да спрат работа. Ще има много фалити, много безработица, с нескрита тревога каза Зайкова.

Тя е съгласна с идеята на Корнелия Нинова за налагане на някакъв таван на газовата цена, а държавата да заплаща разликата. Бои се обаче, че това не може да продължава дълго време. „Защото откъде държавата ще взима тези пари постоянно?! Просто няма да се получи, тя не може нон-стоп да субсидира всичко“, бои се Мика Зайкова.

Бившият депутат от партията ИТН смята, че единствено в ръцете на коалицията е да започне да взима правилните решения и да мисли за хората, преди те да са се вдигнали на масови протести. „Когато ти опре до кокала ножът и когато започнеш да се плашиш за физическото си оцеляване, тогава става и страшното“, предупреждава всеобщата любимка Мика.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.