Андреа избра стриите пред тлъстините! (ето как лъже, че е без фотошоп)

Андреа остави стриите за заблуда
0

„Никой няма да си тегли ножа, ако не те види гола“, попиляха Андреа в нета!

Андреа. Тази жена, признаваме й го, не спира да удивлява, просто няма почивен ден. За жалост обаче, не с музика… След нескончаемият период, в който обработваше снимките си така, че главата й изглеждаше тройна на телцето, което аха да се скърши от слабост, сега тя е минала на нов акъл (най-вероятно някой й го е дал).

Андреа
Андреа остави стриите за заблуда

Бившата на Кобрата е започнала да пипа фотосите си така, че да изглежда все едно се е отказала от фотошопа. Последните й снимки са от Египет и на тях чалгаджийката се е пуснала по… леле мале… по стрии. Буквално целите й бедра са нашарени от стриите, но очевидно Андреа предпочита тях пред дебелината и тлъстините.

Кога преди тя би позволила да видим подобно нещо по „съвършената й и гладка като порцелан“ кожа – никога. Сега обаче се е прежалила, само и само да решим, че е нефотошопирана. Е, да, ама не става. При все, че сме виждали реалните габарити на някогашната Пулевица, няма как да повярваме, че тя е така „прибрана“ и с тези стегнати (все пак) форми.

„Тези неща са ясни отдавна – оставяш лек кусур за заблуда на противника и се правиш, че си естествена. Милата, жалка е вече. Ами, момиче, или отслабни, или спри да се показваш, бе! Никой няма да си тегли ножа, ако не те види гола два дни“, попиляват я в нета.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.