Момичета от „Ергенът“ взривиха с разкрития от кухнята! (още подробности)

Тричките не могат да си затворят устите за "Ергенът"
0

Участничките от „Ергенът“ отвориха ей такива усти!

Въпреки че постоянно повтарят за договорите, които са подписали и които не им дават право да разкриват пикантерии от кухнята на „Ергенът“, някои от участничките правят точно обратното, сякаш без да се усетят. Три от мацките взривиха мрежата в отговори на въпроси на последователи.

Ергенът
Тричките не могат да си затворят устите за „Ергенът“

„Не мога да говоря лоши неща, защото ми е забранено, но ме подразни, че не получихме и стотинка ние всичките. Знам само, че на Наум и Виктор им е платено. А изглеждаме като някогашния Биг Брадър, щото продуцентът и на двете е същият. Не съм била влюбена във Виктор, понякога дори забравях, че съм там заради любовта му“, отсича Виктория Капитонова.

А Ния-Косара призна за почти истеричните си изблици по време на снимките, които били свързани с гримьорите. Тя заяви, че се е гримирала сама, защото онези я докарвали така, че пищяла като луда. „Гримираха ни страшно зле, отвратително“, прави се на разбирач Ния-Косара.

Естествено, Венета е тази, която най не си поплюва и на висок тон обяви, че телевизията е била много „подВолна“ (разбирайте подмолна) и си е правила каквото ще с тях. Венета била бясна, че редовно са режели неща, излъчвали са само подбрани от тях кадри и често пъти това, което виждат хората, е било манипулирано.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.