Отврат: От цял Египет Джулиана Гани не показа друго, освен г@за си! (виж още)

Джулиана Гани - дай й да си снима задника и я остави...
0

Джулиана Гани пирамиди не гледа, намества си циците!

Малката Джулка – този прякор все повече отива на Джулиана Гани, ако визираме малкото й акъл. Силиконовото… нещо, защото от операции тя вече все по-малко прилича на човек, е на почивка с новия си мачо в Египет. За дете няма смисъл да говорим – синът й, както обикновено, е парясан на грижите на баща си Илиян Найденов.

Джулиана Гани
Джулиана Гани – дай й да си снима задника и я остави…

Та Джулката замина за Египет, а първото правило е – не си ти ако не се похвалиш в мрежата. Гани не спира да го прави, само дето от цял Египет тя не показа друго, освен огромните си надути балкони и напращяла задница. Няма пирамиди, няма сфинксове, няма пустиня, няма нищо… Има пластмасата на ГанитУ.

Това направо отврати последователите й, които все по-често са безмилостни в коментарите си към нея. И, според тях, тя заслужава дори много повече.

„Ганооо, Гано… Не само си отвратителна майка, ами и за пътешественик не ставаш. Що ти е да те водят по света като си се оцъклила само в миризливия си г@з, ма?! Не мой да си толкова проста, честно! Ама то му показват пирамида, то цицата си намества“, побъркват я от гаври в нета.

А отдавна вече текат и облози колко време ще я търпи новичкият й, преди да я засили на майната й.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.