Кирил Петков дреме блажено на плажа

Кирил Петков и Линда на плаж, но в чужбина
0

Премиерът Кирил Петков откри сезона на морето

Кирил Петков бе сред първите българи тази година, които откриха морския сезон. Премиерът направи великденски плаж край Царево, придружен от съпругата си Линда и приятели. Единствено охранителите от НСО с черните си костюми говореха за това, че край морето блажено се е изтегнал голям човек.

След като посети родния си Пловдив, като попадна на кръщене в Арменската църква в Стария град, премиерът Кирил Петков и жена му Линда отпрашиха за Царево. Там министър-председателят и съпругата му присъстваха на богослужение в местната черква „Свето Успение Богородично“, след което се отдадоха на плажна почивка на плаж „Корал“ край прословутото селце Лозенец. Роувърите бяха спрени недалеч от морето, а компанията на Петков опъна хавлии са пясъка.

Плажуващите опънаха хавлиите, но не останаха по бански, тъй като времето не беше прекалено топло. Премиерът се отдаде на следобедна дрямка на плажа, а жена му през това време ровеше из телефона си. Кирил Петков не повдигна глава, дори когато останалите от компанията говореха на висок тон. Случаен наблюдател би отчел, че на плажа е отседнала някаква хипарска компания заради хаоса, който цареше край нея – разхвърляни джапанки, раници, туристически принадлежности…
Единствено охранителите от Националната служба по охрана даваха представа, че на плажа събира сили неслучаен човек.
Източник: „Уикенд

Кирил Петков и Линда на плаж, но в чужбина
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.