Не е за вярване: Вижте колко ще е заплатата на Ивелин Попов в „Левски“! (фенове в ступор)

Ивелин Попов идва за отбора, не за парите
0

Ето каква сума ще получава Ивелин Попов в „Левски“!

Темата около заплатата на Ивелин Попов след трансфера му в „Левски“ е сред най-обсъжданите от дни и седмици. Попето, който все още играе за руския Сочи и към момента отново е там, ще си дойде у нас и ще даде изявление около 24 май, което ще се проведе, разбира се, на „Герена“.

Ивелин Попов
Ивелин Попов идва за отбора, не за парите

Днес обаче най-сетне излезе разкритието – колко, аджеба, ще получава Попето в „Левски“. Информаторите са напълно достоверни, тъй като са хора, близки до отбора. Именно те шокираха всички с вестта, че Ивелин Попов ще трябва да се задоволи със заплата в пъти по-ниска от тези, които е взимал досега навън.

Попето ще се подписва под точно 5000 евро, което в наши пари прави 10 000 лева. Това е! За играч от неговия ранг, който е свикнал на скъпо заплащане и охолен живот, това си е чиста проба мизерия. Попето обаче не се връщал за пари.

„Той пари има и то предоволно. Не идва в „Левски“ за парите, защото те не са всичко в живота. А и отлично знае, че клубът е беден и няма как да му предложи голяма сума. Но той има доста пари настрани, така че тук ще бъде важна идеята и това, което е в гърдите му, както на всеки левскар“, казват източниците.

Източник: Блиц

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.