Принц Хари с умишлен саботаж за коронацията на Чарлз (Синът на Даяна продължава с кампанията срещу баща си) Преглеждания: 28973

Принц Хари умишлено саботира управлението на баща си сн. Инстаграм
0
3.4/5 - (5 votes)

Принц Хари с умишлен саботаж срещу Чарлз

Принц Хари продължава с акциите срещу принц Чарлз. След като обвини придворните на баба си, че опитват да го държат далеч от нея, сега атакува и баща си. „Той продължава кампанията на майка си Даяна за унищожаване на бъдещото управление на принц Чарлз“, твърди бившият редактор на „Венити феър“ Тина Браун и обвини принца, че се е превърнал в „разрушителна сила“.

„Хари се превърна в разрушителна сила в семейството. За всички придворни изглежда, че сякаш синът на Даяна продължава кампанията за унищожаване на бъдещото управление на Чарлз, а „войната на Уелс“ продължава. Това е много дестабилизиращ фактор за монархията“, твърди Браун.

Според нея принцът е видял в Меган шанс да напусне ограниченията на дворцовия живот и се е възползвал от този шанс. Но в действителност не е очаквал как ще приключи всичко. „Той зависеше от баба си за своя дом, от баща си за парите си, което вбесяваше Меган. И тя реши да капитализира популярността им като кралски особи. Не си даде сметка обаче, че напускането на двореца води със себе си и други трудности, затова се зае да атакува монархията, с надеждата да осребри още малко популярността си“, продължава Браун.

Принц Хари умишлено саботира управлението на баща си сн. Инстаграм
Принц Хари умишлено саботира управлението на баща си сн. Инстаграм

По думите й, Хари вероятно ще се върне в кралския двор след смъртта на кралицата. И с Меган ще бъдат принудени да се включат отново в кралския начин на живот, тъй като бизнес проектите им вървят към грандиозен провал. Междувременно обаче принцът прави всичко, за да подкопае доверието в баща си – принц Чарлз. А това едва ли ще му помогне да бъде по-добре приет при връщането си обратно.

Източник: Дейли мейл

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.